Work-Outs

Zumba

Zumba Fitness is fun, leuke muziek en latin vibes! Zumba zorgt voor vetverbranding, spierversterking, een betere conditie, een betere coördinatie, meer flexibiliteit en het allerbelangrijkste ontspanning!

Spinning

Spinning, ook wel indoor cycling genoemd, is een populaire vorm van cardiooefeningen. Het is een intensieve work-out geschikt voor iedereen op een stationaire fiets. In combinatie met muziek en groepsdynamiek is spinning een leuke en effectieve manier om je conditie te verbeteren of te behouden. Dus trappen op die pedalen en geniet van de rit!

Swiss Jump

Swiss Jump is een intensieve work-out op meeslepende muziek op een kwaliteitsvolle mini-trampoline. Met Swissjump train je je uithoudingsvermogen, kracht, evenwicht en coördinatie. Het stimuleert de vetverbranding en activeert het metabolisme.

Yoga

Yoga betekent “samenvoegen”: je lichaam BEWUST bewegen en beleven. Uit je hoofd komen, landen in je lichaam en zo je dichter bij je ware zelf komen. Zoek jij meer verbinding tussen lichaam, hart en geest? Dan is yoga iets voor jou!

Beurtenkaarten

Hier maken we gebruik van beurtenkaarten.

Per beurt of les: 9 euro (Zumba 7 euro).

Digitale beurtenkaarten kunnen aangekocht worden op de website en je registreert via deze weg ook je les.

Beurtenkaarten blijven onbeperkt geldig, maar zijn persoonsgebonden en NIET doorgeefbaar.

waarde beurtenkaartaankoopwaarde
Beurtenkaart A114 euro ***100 euro ***
Beurtenkaart B77 euro ***70 euro ***
Beurtenkaart C42 euro ***40 euro ***
Beurtenkaart D21 euro ***20 euro ***
Beurtenkaart E9 euro ***9 euro ***
** de sportverzekering dient éénmalig apart betaald te worden.

vzw studiokadans is lid van