Jeugdteam

Studio Kadans wil dat iedereen op een fijne manier en in een leuke, veilige dansomgeving kan dansen. Daarom zet onze VZW in op ethisch sporten en in een veilige en aangename sfeer. Heb je even een moeilijk moment? Nood aan een babbeltje? Heb je grensoverschrijdend gedrag ervaren? Dan
kan je terecht bij één van onze jeugdcoördinatoren.

Els Bruers

Els is een gedreven vrouw en heeft een passie voor dans. Als jeugdcoördinator speelt ze een essentiële rol in het begeleiden en ondersteunen van onze dansers in hun ontwikkeling. Ze is een waardevolle jeugdcoördinator die met haar passie en inzet het verschil maakt.

Kato Bamps

Kato is een creatief persoon die zowel als leerkracht in het buitengewoon onderwijs werkt als jeugdcoördinator is in onze dansstudio. Ze creëert een positieve leeromgeving voor haar leerlingen en zorgt voor een unieke danservaring voor onze jeugddansers.

Sarah Vandijck

Sarah is een veelzijdige professional, werkzaam als kleuterjuf en jeugdcoördinator in onze dansstudio. Ze creëert een inspirerende omgeving voor jonge dansliefhebbers. Met haar passie en expertise begeleidt ze kleuters in hun dansontwikkeling en zorgt ze voor een veilige en betrokken omgeving.

vzw studiokadans is lid van