Geschiedenis van Studio Kadans

Studio Kadans is een dansstudio die in 2017 werd opgericht door een groepje vriendinnen. Maar al snel namen Jolien Reniers en Els Bruers , twee gepassioneerde dansers en choreografen de leiding op zich.

In 2018 nam Wouter Desloovere zijn intrede. Jolien en Wouter namen de volledige leiding op zich en Els coördineert als jeugdverantwoordelijke en is onze rechterhand. Hun visie was om een plek te creëren waar mensen van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus konden samenkomen om de vreugde van dans te ervaren en hun talenten te ontwikkelen.

De beginjaren van Studio Kadans waren eerder bescheiden, we verbouwden onze gehuurde locatie om tot een dansstudio met 1 grote zaal en 1 bar. Het eerste dansseizoen mochten we reeds 180 leden ontvangen.
Naarmate de reputatie van Studio Kadans groeide, begonnen steeds meer mensen de studio te ontdekken en zich aan te melden voor onze lessen. Dit resulteerde in de noodzaak van een grotere ruimte en meer lesgevers om aan de vraag te voldoen.
Jolien, Wouter en Els investeerden in de uitbreiding van de studio, met een extra danszaal en nieuwe ramen in de grote zaal.

Studio Kadans werd al snel een toonaangevende dansstudio in de regio. De lesgevers zijn ervaren professionals, elk met hun eigen specialiteiten en een passie voor lesgeven. Onze dansstudio staat bekend om zijn creatieve choreografieën en het vermogen om deelnemers van alle leeftijden en niveaus te inspireren en uit te dagen. Ondertussen groeide de dansstudio uit tot een ledenaantal van 500 leden.
Onze vakantiekampen groeiden de afgelopen jaren uit tot een vaste waarde in heel wat vakanties van vele kinderen.
De kinderen hebben de tijd van hun leven.

Naast wekelijkse lessen biedt Studio Kadans ook workshops, vakantiekampen en work-outs aan. Dit geeft dansers de mogelijkheid om zich verder te verdiepen in hun dansvaardigheden en zich voor te bereiden op hun verdere danstoekomst.
Onze dansstudio organiseert een optreden op het einde van elk dansseizoen. De dansers tonen hun talenten aan vrienden, familie en kennissen.

Een van de meest opvallende kenmerken van Studio Kadans is de warme thuis en een plaats voor iedereen.
Dansers voelen zich thuis op Kadans, waar ze vriendschappen vormen en elkaar aanmoedigen om te groeien.
Jolien, Wouter en Els geloven sterk in het opbouwen van zelfvertrouwen en het stimuleren van creativiteit bij alle leden.

Studio Kadans blijft evolueren en groeien, met het behoud van zijn kernwaarden van kwaliteit, creativiteit en samenhorigheid.
Jolien, Wouter en Els zijn trots op de erfenis die ze hebben opgebouwd en zijn toegewijd aan het voortzetten van STUDIO KADANS.

vzw studiokadans is lid van