HOME

STUDIO KADANS

INSCHRIJVINGEN

EVENEMENTEN

CONTACT

MEDIA

Studio Kadans
Team Kadans
Ons lerarenteam
Ons kampenteam
Ons aanbod
Lessenrooster 21-22
Kampen 21-22
Lidgeld 2021-2022
Inschrijvingen
Sponsors

Ons aanbod

KLEUTERDANS

Kleuters maken tijdens deze lessen op een speelse manier kennis met "dans". Door aangepaste muziek, beeldende verhalen, spelletjes en allerlei attributen leert jouw kind gevoel krijgen met ritme en hun lichaam.

Motorische bewegingen, ritmegevoel, expressie en plezier staan hier centraal.

AllROUND

Ben je gebeten door de dansmicrobe, maar wil je je niet vastpinnen op 1 specifieke dansstijl? Dan zijn de lessen allround zeker wat je zoekt! Tijdens deze lessen komen heel wat verschillende dans- en muziekstijlen aan bod waardoor je voldoende afwisseling hebt, maar zeker ook verschillende technieken aanleert.

Inlevingsvermogen, lenigheid, conditie, uitstraling, maar vooral PLEZIER staan.

BALLET

Ballet is een dansstijl waarin de choreografieën gemaakt zijn met vloeiende bewegingen zoals draaien en sprongetjes. Ballet is zowel voor meisjes als voor jongens.

Onze Balletcoach zal de dansers in de les "Ballet Basis" alle basistechnieken aanleren in combinatie met rustige muziek die men nodig heeft om een goede ballerina of ballerino te worden.

In onze les dragen we altijd balletkledij.

Wil je graag kennismaken met de dansstijl ballet? Dan is dit zeker de juiste keuze om te starten. Dit kan vanaf de leeftijd van 2,5 jaar.

BREAKDANCE

Breakdance is een acrobatische stijl van dansen met onder andere headspins en backspins. Het is een onderdeel van de hip hop cultuur. Breakdancers dansen veel op hun handen en vlak boven de vloer.

Binnen breakdance is het ook wel leuk dat je zelf je eigen creativiteit en en originaliteit te vrije loop kan laten.

BURLESQUE

Een van de belangrijkste kenmerken voor Burlesque zijn muziek EN kledij. Onze danscoach zal jullie leren kennismaken met choreografieën die de toeschouwer zal teasen. Rode lippen, hoge hakken, netkousen en nog zoveel meer zullen hierin een grote rol spelen. Tijdens de choreografie wordt er een heel spel van gemaakt met het publiek om een deel aan de verbeelding over te laten.

Burlesque dansers gaan zich niet helemaal blootgeven aan het publiek. Entertainment, zang, dans, het sensuele uitkleden en het tonen van het lichaam is enkel voor entertainment bedoeld. Laat je meeslepen in de extase van Burlesque.

HIP HOP

Hip hop is een speciale dansstijl waar eigenlijk niet zo heel veel regels of technieken aan te pas komen. Iedereen kan zijn eigen versie van "HIP HOP" creëren.

Deze dansstijl is de basis voor vele substijlen zoals popping, locking, waving, housing, new style,.... en nog zoveel meer.

Hip hop is een dansstijl die vraagt om veel energie, creativiteit en ritmegevoel. Voel je jouw energie al borrelen? Dan is hip hop zeker en vast iets voor jou!

SOFT YOGA

Yoga betekent "samenvoegen": je lichaam BEWUST bewegen en beleven. Uit je hoofd komen, landen in je lichaam en zo je dichter bij je ware zelf komen.

Zoek jij meer verbinding tussen lichaam, hart en geest? Dan is yoga iets voor jou!

THEATER JAZZ

Theater Jazz is dansen op bekende en minder bekende musicalnummers. We werken aan onze uithouding, techniek en maken vooral plezier. Drama en zang ontbreken zeker ook niet!

WOBBELTURNEN

Wobbelturnen is het originele turnconcept met wobbelboards. Het is een combinatie van speelse bewegingsoefeningen, evenwichtsoefeningen, samenwerkingsspelletjes, etc voor kinderen vanaf 4 jaar.

Een les wobbelturnen / wobbelgym bestaat uit een afwisseling tussen eerder actieve fases en passieve fases, waarin ontspanning, evenwicht en relaxatie centraal staan. Bij de actieve fases wordt er gewiebeld, gewobbeld, gewaggeld, gekropen, gesprongen en nog veel meer.

Elk kind krijgt tijdens de les zijn eigen wobbelboard en matje ter beschikking om heerlijk mee te wobbelen en te turnen.

ZUMBA

Zumba Fitness is fun, leuke muziek en latin vibes! Zumba zorgt voor vetverbranding, spierversterking, een betere conditie, een betere coördinatie, meer flexibiliteit en het allerbelangrijkste ontspanning!

Iedereen kan Zumba meedansen! Iedereen welkom vanaf 15 jaar.


Vzw StudioKadans - BE 0676.356.749 - studiokadans@gmail.com
vzw Studiokadans is lid van